RUTES

BARNABIKE ofereix una àmplia gamma de VEHICLES per a diferents rutes, així com el lloguer per a grups.

Barnabike disposa de BICICLETA CLÀSSICA, BTT, fixie BICICLETA, passeig amb bicicleta, scooter elèctric, bicicleta elèctrica, BICICLETES KICK, KARTS i choppers, SEGWAY, TRIXI, ELÈCTRIC TRIXI, RICK SHOW, Twizy de Renault, vespa, MOTO, QUAD, GOCAR, Sidecar, BICICLETA DE BAR, limusina, FERRARI, AIRE BALLON, HELICÒPTER.

Els TOURS estan disponibles en: CATALÀ, ESPANYOL, ANGLÈS, FRANCÈS, ITALIÀ, HOLANDÈS I RUS.

Els TOURS duren aprox. 2-3 hores, depenent del vehicle que es triï. És necessari ser mínim un grup de 6 persones per organitzar una visita.

TOURS DISPONIBLE DES 18 €

Bicicletes, bateries per les bicicletes elèctriques, Vehicles amb lloguer del sistema d’inèrcia i amb “servei a domicili”: Pot recollir el vehicle en un punt de la ciutat i tornar-lo en un altre.

2014 NOVETATS:

- GLOBUS: una experiència irrepetible per gaudir de Catalunya des d’un punt de vista únic.

- TOURS PERSONALITZATS: li oferim diferents tipus de ruta adaptant-nos a les seves necessitats i desitjos. DIGUI’NS QUÈ VOL VEURE, nosaltres trobarem el que està buscant.

- BARCELONA GUIA AUDIO: Es pot adquirir en format d’àudio mp3 de la ruta del seu interès … nosaltres li proporcionarem un mp3 perquè pugui triar el que vostè prefereix visitar. Una guia virtual el portarà al voltant de Barcelona.

fotook1

Comments are closed.