QUI SOM

BARNABIKE es dedica a l’organització de RUTES / TOURS guiats, culturals i nous per conèixer la meravellosa ciutat de Barcelona, ​​els seus racons més preciosos i el seus voltants.

BARNABIKE ofereix una àmplia gamma de bicicletes, vehicles elèctrics o d’inèrcia i alternatius per a la realització de tours guiats temàtics per a grups particulars, d’empresa i incentius .

El team Barnabike els convida a gaudir d’una fantàstica i inoblidables experiència per descobrir la bella Ciutat Comtal, per marcar records i vacances inovidables.

Disposem d’una àmplia gamma de vehicles, ideal per entreteniment dels nostres clients i per a la realització d’esdeveniments alternatius, originals i reeixits.

Barnabike ofereix els següents vehicles:

BICICLETES CLÀSSICA I DE CARRETERA, MOUNTAIN BIKES, FIXIE BIKES, BICICLETES I PATINETS ELÈCTRICS, TRIKKES i TRIKKES ELÈCTRICS, KICK BIKES, KARTS I CHOPPERS, SEGWAY, RICK SHOW, BICI BAR, COTXES ELÈCTRICS, RENAULT TWIZY, SCOOTERS, VESPA, MOTOS, QUADS, GO CARS, SIDECARS, GLOBUS, HELICÒPTERS, FERRARI, LIMUSINES, HUMMERS.

 Preus Tours : a partir de 18 € per persona

 Barnabike ofereix els següents serveis:

RUTES GUIADES i TOURS CULTURALS A BARCELONA: BARNABIKE organitza RUTES i TOURS guiats, culturals, alternatius i personalitzats per conèixer Barcelona i els seus voltants.

Les rutes i els tours estan disponible amb les següents idiomes: Castellà, Català, Anglès, Francès, Italià, Alemany i Rus.

 * Servei de lloguer amb entrega i recollida dels vehicles diferents punts de la ciutat.

 VEHICLES PER LLOGUERS DE GRUPS:

Disposem d’una variada gamma de bicicletes, vehicles elèctrics i alternatius per a lloguers per a grups, empreses i particulars.

ESDEVENIMENTS I FESTES D’ANIVERSARI:

Barnabike organitza esdeveniments a mida per a adolescents i adults. Rutes, tours guiats en la seva pròpia llengua, sortides personalitzades per a festes d’aniversari, comiats … esdeveniments originals, únics, alternatius i inoblidables per marcar esdeveniments especials.

PUBLICITAT SOBRE RODES: pedalem amb la marca de la seva empresa.

Barnabike proposa maneres noves, alternatives i originals de crear publicitat efectiva per la teva marca utilitzant vehicles a pedals i inèrcia. Pedalem amb la teva marca és un projecte que consisteix a potenciar la seva publicitat amb l’objectiu de crear una imatge a la seva marca.

 CURS BÀSIC DE MECÀNICA:

Barnabike organitza cursos i tallers per aprendre a reparar bicicletes i vehicles elèctrics.

 PERSONALITZEM BICICLETES:

Barnabikeofereix la possibilitat de tunejar, transformar la seva bicicleta segons el seu gust i desig.

APRÈN ANAR AMB BICICLETA:

Barnabikeorganitza rutes assistides per un guia monitor que ensenyarà a conduir la bicicleta explicant les normatives d’ús de cada vehicle.

Preus econòmics i descompte per a adolescents i grups d’estudiants.

BARCELONA AUDIO GUIDE: Barnabike disposa d’uns tours guiats en format àudio o mp3. Una guia virtual que us portarà per Barcelona enssenyant la seva bellesa i encant.

fotook1

Comments are closed.