PEDALEM AMB LA TEVA MARCA

On December 7, 2013

Una alternativa per publicitar el teu negoci.

BARNABIKE li ofereix una nova, original, alternativa i singular manera de posar la seva pròpia publicitat.

Conduïm AMB LA TEVA MARCA: és un nou projecte destinat a maximitzar la seva publicitat, la creació de la seva pròpia marca i la imatge per tal d’ampliar i mantenir la venda dels béns de serveis que ofereix.

Comptem amb el suport de capital humà necessari per garantir que els seus esdeveniments i promocions seran realment competitius. Li oferim un gran impacte en el mercat i busquem aconseguir els seus objectius de la manera més eficient. Els vehicles de publicitat són un mitjà de publicitat molt cridaner per al públic.

PENNY FARTHING KIT – REMOLQUE EXTRAWHEELS – FLEX SUN KIT – WATER BALL – WATER SHOES – SEVEN BIKE poden esdevenir com a mitjà de publicitat i suport promocional (merchandising) en el desenvolupament de campanyes de diversa naturalesa.

 

Comments are closed.